با دنبال کردن مراحل زیر می‌توانید کار فرمت درایو در ویندوز 10 و همچنین ویندوز 8، ویندوز 7، ویندوز ویستا و ایکس‌پی را شروع کنید.

در مرحله اول برای فرمت درایو در ویندوز، باید Disk Management را که ابزار مدیریت هارد ویندوز است باز کنید. این کار را بسته به نسخه ویندوزتان می‌توانید به چند روش انجام دهید؛ ولی آسان‌ترین روش تایپ diskmgmt.msc در قسمت جستجو ویندوز 10 است. در سایر نسخه‌ها هم می‌توانید این عبارت را در Run تایپ کنید.

format hard drive / فرمت درایو ویندوز

پس از اینکه Disk Management را باز کردیم که ممکن است چند ثانیه طول بکشد، از فهرست درایوها، درایوی که می‌خواهیم فرمت کنیم را پیدا می‌کنیم. در این قسمت اطلاعات زیادی از درایوها برایتان به نمایش گذاشته می‌شود؛ بنابراین اگر اطلاعات را به طور ناقص مشاهده می‌کنید، پنجره را در حالت تمام صفحه باز کنید. برای پیدا کردن درایو موردنظرتان علاوه بر نام درایو، به فضای آن هم باید توجه کنید. مثلا اگر یک درایو با نام Music را پیدا کردید که تنها 2 گیگابایت حجم داشت، احتمالا اشتباهی یک فلش پر از موسیقی را انتخاب کردید. اگر هارد مورد نظرتان را در این فهرست پیدا نکردید، پس احتمالا آن هارد به تازگی به کامپیوتر اضافه شده و هنوز پارتیشن‌بندی نشده است. برای فرمت درایو در ویندوز ابتدا حتما باید آن را پارتیشن‌بندی کنید.

وقتی هارد مورد نظر را پیدا کردیم بر روی آن راست کلیک و گزینه Format را انتخاب می‌کنیم. در اینجا اگر می‌خواهیم هاردی که از قبل از آن استفاده می‌کردیم را فرمت کنیم، ابتدا دوباره باید چک کنیم که این درایو همان درایوی است که می‌خواهیم فرمت کنیم. چون به محض اینکه کار فرمت درایو در ویندوز تمام شود، به احتمال زیاد دیگر نمی‌توانید به اطلاعات پاک شده آن دست پیدا کنید.

format hard drive / آموزش فرمت درایو

ولی اگر بخواهیم یک هارد جدید به سیستم اضافه کنیم، برای آنکه مطمئن شویم هارد درست را انتخاب کردیم، به ستون File System در پنجره اصلی Disk Management نگاه می‌کنیم. در این ستون، درایوهای قدیمی با NTFS یا FAT32 نشان داده می‌شوند؛ ولی درایوهای جدیدی که هنوز فرمت نشدند با RAW نشان داده می‌شوند. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که درایو C یا هر درایوی که ویندوز روی آن نصب شده است را نمی‌توانید از اینجا و از داخل خود ویندوز فرمت کنید.

اکنون که مطمئن شدیم درایوی که می‌خواهیم فرمت کنیم را به درستی انتخاب کردیم پس از راست کلیک بر روی آن و انتخاب Format، با پنجره جدیدی روبه رو می‌شویم. در این پنجره اولین بخشی که ویندوز از شما می‌خواهد آن را پر کنید Volume label است؛ Volume label در حقیقت نام درایو است و می‌توانید هر نامی که می‌خواهید را در این قسمت وارد کنید.

برای مشاهده آموزش های بشتر به سایت شهر۲۴ مراجعه کنید


آموزش کامپیوتر

آموزش گام به گام رجیستری ویندوز

بررسی ویژگی های سخت افزاری ویندوز ویستا

اموزش کار با ویندوز کامپیوتر

نحوه ی فرمت کردن یک درایو در ویندوز

آموزش نصب ویندوز 10

پارتیشن بندی و نصب ویندوز

باگ های ویندوز ۱۰ نسخه ۱۹۰۹

درایو ,فرمت ,ویندوز ,هارد ,پیدا ,کنیم ,در این ,درایو در ,را در ,در ویندوز ,می‌کنیم در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


CHEAT CODES daryamojc تیدا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانلود کتاب های دانشگاهی رامین مرادی kitpehanli learnandknow نقد و بررسی نرم افزارهای اندروید هسکل :: Haskell avayefakhtey